3 Günde Matlubu Celb Etmek

3 Günde Matlubu Celb Etmek

3 Günde Matlubu Celb Etmekİstediğiniz kişiyi teshir ve 3 Günde Matlubu Celb Etmek için aşağıdaki Ayet-i Kerime’yi sabah namazından sonra 100 kere, öğle namazından sonra 150 kere ve yatsı namazından sonra da 200 kere okuyun. Buna 3 gün aynı sayılarla devam edin. Okuyamaya başlamadan evvel sol elinin tırnağına (ECHEZATİN)
yazılması gerekmektedir. Yine aynı parmağın iç kısmına matlubun ve annesinin ismi yazılır. Okunurken parmak avuç içine gömülür. Baş parmağınıza yazarsanız daha kolay olur.

Okunacak Ayet

“Kul in kuntum tuhibbûnallâhe fettebiûnî yuhbibkumullâhu ve yağfir lekum zunûbekum, vallâhu ğafûrun rahîm”

“3 Günde Matlubu Celb Etmek” üzerine 41 yorum

  1. Deneyen arkadaslar bi cevap yazsalar guzel olur.Hocam bu büyümü yoksa sadece duamı?

  2. Selam , ben anna adin bilmiyorum,bulmamda imkani yok ,basqa etkili bir uygulama tafsiye ederdiz lutfen,

  3. Hocam ben sabah ezanindan onceyapiorum oyle soylendi bana yanlismibyapioyorum bide isimleri nasil arapcacyazicam

  4. Hayırlı geceler hocam 1 yıldır eşimle ayrıyım yapmadığım uygulama kalmadı, bu uygulamayıda yaptım ancak bi gelişme olmadı..Acaba uygulamalar internet ortamında bizlerle eksik mi paylaşılıyor?

    1. Olmuyorsa demek ki olmaması gerektiği içindir. Bazen zorlamamak gerekir. Hayırlısı böyledir ama siz bilmeyebilirsiniz.

  5. Hocam Selamın aleyküm echezatin kelimesini direkmi yazacağız yoksa arapçasınımı hayırlı günler

    1. Birde hocam tırnaktaki yazı silindi diyelim 2.gün tekrar aynı uygulamaya başlamadan önce yazabilirmiuiz yoksa ilk gün yazdığımızmı kalmak zorunda

  6. Hocam arapça yazacağımızı anladım zaten,ben onu sormadım,isimlerin arapça yazılışları belirli bir şekilde midir yoksa biz arap alfabesi harflerini kullanarak kendimiz yazabilirmiyiz,ne demek istediğimi anlatabildim mi bilemiyorum,mesela echezatin için ben elif cim he zı te harflerini kullansam tamammıdır,yani bazen aralara okunmayan vav gibi harfler ekliyorlar, gerek varmıdır,çünkü ben o kadar bilemem arapçayı,umarım ne demek istediğimi anlayabilmişsinizdir :/

    1. Tam olarak yazilmasi gerekiyor. Eger tam bilmiyorsaniz, o zaman mecburen latin harfleriyle yazacaksiniz.

  7. Hocam bu echezatin ve diğer isimlerin yazılışları matbumudur yani belli bir yazılışları varmıdır,yoksa biz arapça harfleri kullanarak kendimiz yazabilirmiyiz?

  8. Yazılacak isimleri arapça olarak harf harf kendimiz yazabilirmiyiz,yoksa isimlerin arapça yazılışları belli bir şekilde varmıdır,yani kendimiz arapça harfleri kullanarak yazabilirmiyiz?

  9. İçime sinecek şekilde olması için soruyorum bunları,en doğru şekilde yapabilmek için,fazla soru sorduysam ve rahatsız ettiysem kusuruma bakmayın.

  10. Hocam olmuyor kesinlikle yerden dağılıp gidiyor,hiç içime sinmedi, streç film sarsam parmağıma terle dağılmasını önlemek için ve baştan başlasam diyorum,streç film sarmam sorun teşkil eder mi,şeffaf olduğu için yazıların okunmasına engel olmaz, ne dersiniz olur mu?

    1. Icinize sinmezse zaten yapmayin. Strec konusunda bir sey diyemem. Suana kadar böyle yapan olmadi.

  11. O zaman safranla yazmak zoeunlu mu, safran çabuk dağılıyor,dağılmaması için normal tükenmez kalemle yazsak olur mu?

    1. Tükenmez kalemde alkol oldugu icin etkisi olmayabilir. Siz yine dagilmis da olsa, safran ile yaziniz.

  12. Hocam mürekkebin duanın bitiminde avucumuzun içinde terden dolayı dağılmış olması sorun teşkil edermi?

  13. Safran mürekkebi avucumuzun içinde terliyor ve avucumuzu açtığımızda dağılmış oluyor,acaba bir sorun teşkil edermi okumanın sonunda avucumuzu açınca dağılmış olması?

  14. Hocam direkt sabah namazından sonra mı kalkıp yapacağız ? Yani bir iki saat sonra kalkıp okusak oluyor mu

  15. Üstad birde şey var kalem olarak tırnağa yazı yazmak kolay değil. Safran la rahat yazılabiliyo fakat 3 günde o yazılar illla silinir. Sorum şu her okuma yazsakmı yoksa silinmeye başlarsa tekrarmı yazsak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: