3 Ayetle 9000 Melek Yardım Etsin

3 Ayetle 9000 Melek Yardım Etsin

3 Ayetle 9000 Melek Yardım Etsin
Sizlere Tunuslu bir dostumdan öğrendiğim çok mühim bir duayı öğreteceğim. Bu uygulamada helal hacetler için Allah’ın yardımını isteyeceğiz. Herkesin bir isteme metodu vardır. Altın değerinde bu duayı siz MucizeDua dostlarım için, defter yapraklarının arasından çıkardım. 3 Ayetle 9000 Melek Yardım Etsin size.
Değerli dostlarım,
Allah-u Teala kullarının zor durumlarında onlara yardım etmeleri için Melekler görevlendirir. Bu Melekler Allah’ın izniyle bizlere koruma ve yardım görevinde bulunurlar. Muhakkak başınıza gelmiştir. Zor bir durumdasınız ama olmayacak bir şey oluyor. İşte ol deyince olduran Rabbimiz Meleklerine bize yardım etmelerini emreder ve o işimiz kolayca olur. Bu 3 aşamalı yani 3 Ayetli bir duadır. Allah’ın izniyle 1. aşamada 1000, 2. aşamada 3000 ve 3. aşamada 5000 tane Melek sizlere yardım etmek için görevlendirilecek.

Uygulanışı

Evvela her uygulamada yapmanız gereken temizlik. Bedeninizin ve mekanın temiz olmaşı şart. Mümkünse gusül abdesti aldıktan sonra, temiz giysiler ile dua edin.
Temizlik işlemini bitirdikten sonra 7 kere Fatiha okuyun. Her okuyuşunuzda sırasıyla,
Peygamber Efendimizin ruhuna,
4 Halifenin ruhlarına,
4 Büyük Meleğe,
Bütün Peygamberlerin ruhlarına,
Şeyh Abdulkadir Geylani (K.S.) nin ruhuna,
Tüm Allah dostlarının ruhlarına,
Vefat etmiş tüm Müslümanların ruhlarına
hediye edin. Okumaya başlamadan önce, 3 kere derin nefes alıp verin. Daha sonra her biri 10 gün süreyle olmak üzere, aşağıdaki duayı her gün aynı yer ve aynı saatte 1000 kere okuyun. 10 gün 1. seviyeyi okuduktan sonra, 10 gün aynı şekilde 2. seviyeyi okuyun. Yine 10 gün okuduktan sonra bu sefer 10 gün 3. seviyeyi okuyunuz. Toplamda 30 gün sonunda 30000 okuma yapmış olacaksınız.

Okunacak Dualar

1.Seviye 1000 Melek Yardımı
İz testeğîsûne rabbekum festecâbe lekum ennî mumiddukum bi elfin minel melâiketi murdifîn

Anlamı

Rabbinizden yardım istediğiniz zaman böylece O, size icabet etti. Muhakkak ki Ben, birbirini izleyerek gelen bin melekle, size yardım edenim

2.Seviye 3000 Melek Yardımı
İz tekûlu lil mu’minîne e len yekfiyekum en yumiddekum rabbukum bi selâseti âlâfin minel melâiketi munzelîn

Anlamı

O zaman mü’minlere (şöyle) diyordun: “Rabbinizin, indirilen meleklerden üç bini ile size yardım etmesi, size kâfi gelmiyor mu?”

3. Seviye 5000 Melek Yardımı
Belâ in tasbirû ve tettekû ve ye’tûkum min fevrihim hâzâ yumdidkum rabbukum bi hamseti âlâfin minel melâiketi musevvimîn

Anlamı

Bilâkis, eğer siz sabrederseniz ve takva sahibi olursanız ve onlar size aniden gelirlerse (saldırırlarsa), Rabbiniz bu nişaneli meleklerden beş bini ile size yardım eder.

Sitemizde paylaştığımız diğer faydalı duaları tecrübe etmek için lütfen BURAYI tıklayın.

NOT: Sadece Youtube kanalında paylaşacağımız gizemli dua ve diğer videolar için lütfen kanalımıza BURADAN ücretsiz abone olmayı ihmal etmeyin.

Sponsorlu Video

“3 Ayetle 9000 Melek Yardım Etsin” üzerine 63 yorum

  1. Ben bunu okudum bitirdim cok guzel yüzlü bikadın gordüm uzerinde taslarla süslu takılar vardı yesil gözlü ve kapaliydı tanimiyordum fakat nasil akit yapıldigini bilmedigim icin akit yapmadım arada okurum ama istegim olmaz neden olmuyor

  2. ya k.bakmayinda o kadr yorumu okudum da ya ille zor duruma dusuncemi okuyorsnz by we bayanlr ya siz doqru durust ibadetinizi yapin Allah c.c her turlu yardm eder we qecenin karanlqinda yuruyen karincanin attiqmi adimi duyan Rabbim elbet sizlrnde sesinizi duyar we kalbinzdn qecnleride bilir we siz cabalamdkca bir yere qlmeye calsiiylrsnz ya tek kanatsz kus ucarmi hayr sol kant cirpack saq kanatta biri din iman olck we diqerinde de calisck sabht edck ya ya 2 kelime bile dua olsa k.olunr we oncelikle niyet onemli kardeslrm niyet

  3. Ruhani olmayan varliklara musallat ederseniz bizi ne olacak ? Ben korktum. .acikcasi.. bence kimse denemesin..korkutmaya gelirler snra..

    1. Asıl siz insanları yok yere korkutuyorsunuz. Kimse size zorla yapın demiyor, lakin kimseyi de sebepsiz aslı olmayan şeylerle korkutmayın.

      1. Peki kadınlar özel gunlerinde nasıl bir yöntem izlemeli hocam ? Mesela başladık Allah ‘ ın izniyle sonra özel dönem girdi . Ne yapalım ?

  4. Slm öncelikle emeğinizden ve güzel bilgilerinizden dolayı ALLAH rzı olsun özelden görüşmek istiyorum müsaitseniz

  5. Merhabalar efendim ben çok zor durumdayım is arıyorum bana onerceginiz is icin hacet için etkili bir dua var mı şimdiden çok tşk edrm.. gerçekten çok güzel bir site emeğinize sağlık

  6. Hocam merhaba yukarda özel günde okunabilir mı sorusundan birine ezber olduğu için okunabilir demissiniz bi başkası sorduğunda da ara verilmeli demissiniz hangisi olacak acaba ara verildikten sonra kaldığımız gün sayısından mı devam edilecek

    1. Sürekli ayni seyi söylerim. Ezberden okuyabilirsiniz ama ara vermede fayda vardir. Ara verildikten sonra kaldiginiz gün sayisindan. Bastan da baslayabilirsiniz. Orasi size kalmis.

  7. Hocam selamun aleykum
    Hamileyim eşim devamlı olarak bana hakaret ediyor oda bende hatalar yaptık ama o ben hep hata yapmışım gibi davranıyor beni hep azarlıyor kırıyor ona göre hep kendisini haklı gösteriyor aylardır aileme göndermiyor çıkış yolu bulamıyorum zor durumdayım çıkış yolu bulamıyorum

      1. Çok güzel dua ama insanlara yaklaşımınız Çok ters burda dünya sıkıntıda insan var açıkcası üzüldüm her şeyden En en büyük Allahtır kibirsiz kalın

  8. ALLAH ‘ın Selamı, Rahmeti Ve Bereketi Üzerinize Olsun.

    Yardım eden Allah (c.c.) tır istekleriniz Allah (c.c.) ‘tan olsun.

    Paylaşımınızı düşünmenizi ve yanlış anlaşılmamak için not eklemenizi tavsiye ederim.

    إِنَّ اللّهَ لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ يُحْيِي وَيُمِيتُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللّهِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ نَصِيرٍ﴿١١٦

    İnnallâhe lehu mulkus semâvâti vel ard(ardı), yuhyî ve yumît(yumîtu), ve mâ lekum min dûnillâhi min veliyyin ve lâ nasîr(nasîrin).

    Şüphesiz göklerin ve yerin hükümranlığı yalnız Allah’ındır. O, diriltir ve öldürür. Sizin için Allah’tan başka ne bir dost, ne de bir yardımcı vardır.

    TEVBE Suresi 116. ayet

    “Yanlış anlaşılmaktan ve anlatamamaktan Allah’a sığınırım.”

  9. Hocam hergun 1000 defamı okunacak yoksa 10 gun boyunca okunan toplamda 1000 mi olacak anlamadım

  10. Hocam peki kadınlar bu duayı adet döneminde de yapabilirler mi sonuçta 30 gün sürüyor

        1. Normalde abdest alınıp yapılması gerekiyor. Zira bu duanın adabındandır. Ama bazı hanımlarımız yine de okumak istiyorlar. Bizler de ezberden okuma yapılabileceğini söylüyoruz.

  11. Merhaba hocam 3 ayetle 9000 melek yardıma gelsin dualarını hayırlı bir dilegim için yapabilirmiyim.Birde yorumlarda 3 uygulama bitince zorda kaldıgımız zaman 3 duayıda okuyup üfledimizde yardıma gelecekleri yazılmış.Bu kelimeden meleklerin yardım için yanımıza geleceğini anladım size bir kaç sorum olacak
    1.Melekler şeytanimi rahmanimi
    2.Gelen melekleri biz görebiliyormuyuz yoksa biz farkına varmadan bize yardımmı ediyorlar

    Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bir sınava girdim ve yerleşmem için bu duayı okuyacagım .Allaha inancım var çok şukur fakat görünmeyen varlıkları görecek kadar imanımın kuvvetli olduğunu düşünmüyorum ve görürsemde kaldıramam oyuzden verdiğiniz cevaba göre bu uygulamayı yapacağım saygılar

    1. Seytani Melek diye bir sey ASLA OLAMAZ. Melekler günahsizlardir. Onlari göremezsiniz.

        1. Genel yardım duasıdır ve Arapça okunması gerek. Havas uygulamaları genelde Arapça olur.

  12. Hocam ben bişe anlamadım şimdi bu 10 okuduktan yaptıktan sonra 1 kısım da çağra biliyormuyuz

      1. Hocam, yukarıda yazıldığı gibi bu 3 seviye duayı 30 günde eksiksiz tamamladıktan sonra, ”her” zora düştüğümüzde 3 kez okuyup yardım isteyebiliyoruz değil mi? Yoksa her hangi bir zamanda tekrar yardım istenecek olsa tekrar en azından 10 gün daha mı okumak gerekiyor?
        Lütfen kusuruma bakmayın yorumlar aklımı çok karıştırdı.

        1. Bu dua sıralı bir duadır. Yani başlanıldıktan sonra 30 gün içerisinde tamamlanılmalı. Sizin dediğiniz daha farklı bir dua. Sitemizdeki diğer dualardan da yararlanabilirsiniz.

  13. Ben rüyamda 30bin tane rabba ayeti okumam söyleniyordu ama bulamadım öyle bişey lütfen yardım edin .

  14. Zamanı kısıtlı olanlar için samimi bir kalb ile niyet ederek Allah’ dan (c.c.) yardım istersen, şüphesiz yardım inşallah gelir!
    Bizler bu gibi yardıma çok şahit olduk fakat gelen birçok yardımın sırrını sonradan idrak ettik…
    Allah (c.c.) yardımcımız olsun!!!

  15. benim 10 gün vakitim var sadece 30 günüm yok nasıl yapabilirim 10 gün sonra sınava giricem onun için yapacaktım

      1. Bir hoca ne olursa olsun dua edecek birine olmaz diyemez haşa ne bilirsin kabul olup olmayacağını inanarak içten yapılması önemli sizin gibiler dinden soğutur kusura bakmayın

  16. merhaba ;

    10 günlük 1000 adet ayetler okunmadan önce her seferinde 7 Fatiha okunacak mı?
    yoksa 1 kere mi okunacak?

    1. Evet, yani her günün okumasina baslarken 7 defa Fatiha okunacak ve sevaplari hediye edilecek. 10 günde toplamda 70 defa olmus oluyor.

  17. 3 AYETLE 9 BİN MELEK YARDIMI UYGULAMASINDA 30 GÜN SONUNDA İNŞALLAH 9 BİN MELEK YARDIMIMIZA GÖNDERİLECEK. PEKİ BU SÜREKLİ VE HER ZOR DURUMUMUZDAMI OLACAK YOKSA BİR KEREYE MAHSUS OLUP HER ZOR DURUMUMUZDA BU UYGULAMAYI TEKRARMI ETMELİYİZ?

    1. 10 gün eksiksiz yapmaniz gerek. 10 günden sonra ihtiyaciniz oldugu durumlarda 3 Ayeti 3 kere okuyup üfleyeceksiniz. Siz anladigim kadariyla cok fazla uygulamayi yapiyorsunuz. Bunlari corba yaparsaniz hic bir etkisini göremezsiniz. Ilim adim adim ögrenilir. Bilincsizce birden denize atlarsaniz, sadece su yutarsiniz.

      1. Merak etmeyin adım adım gidiyorum. Pek çok uygulamayı yapacak bende ne vakit var ,ne de dayanma gücü. Bunların çoğu çok vakit alan uygulamalar. Her beyefendi gibi evimi geçindirmekle mükellef olduğum için sabah 8.30 akşam 5.30 çalışıyorum. Bu sebeple tabi çok vakit alan uygulamaları yapamıyorum. Ama emekli birisi olsam dayanabildiğim kadarını yaparım. Selamlar.

      2. Bunu okumak 4-5 saati alıyor hiç ara vermeden mi okuyacağız. Ve hep aynı yerdemi okuyacağız mekan değiştirmeden yani

      3. TAMAM ANLIYORUM SİZİ ANLAMADIKLARI ZAMAN SİNİRLENİYORSUNUZ AMA ONLARIDA ANLAMAYA CALIŞIN USLUP BİRAZ SERT AYLARDIR SAYFASINIZIN HER KÖŞESİNİ OKUDUM HEP BİR ÇIKIŞLAR AMA HOCA KORKUTMAZ ALLAH KORKUTUR SEN SEVDİRMEYE TEŞVİK ETMEYE VESİLE OLURSUN

        UNUTMAYIN ; BURADA YAZAN DUALARI İNSANLAR DERTLERİNE GÖRE ALIR OKUR SEN ARACISIN İNSANLAR İYİ Kİ YAZMIŞ ALLAH RAZI OLSUN DEMİŞ ALLAHIN RIZASI ARADAYKEN BU TAVIR NİYE …..

      4. Tecavüzden korunmak, insanlarin dövmelerinden korunmak, her türlu büyülerden korunmak, hastaliklardan salginlardan korunmak, cinlerden korunmak icin her virgülü farkli aylardabyapip biyet edebilirmiyim? Yani duayi 9 tane filan farkli niyetlerle yapmak istiyorum 9ay boyunca olurmu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: