Himaye Salavatı

Himaye Salavatı

Himaye SalavatıDeğerli Dostlarım,
zikretmemizi ve salavat getirmemizi, bizlere kutsal kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’de Yüce Allah açıkça emretmiştir. Elimizden geldikçe, bu yönde paylaşım yapmaya özen göstereceğiz. Şüphesiz tüm salavatlar değerlidir, lakin bazı salavatların çok daha farklı faziletleri mevcut. Bizler de bu unutulan ya da bilinmeyen salavatları sizlerle paylaşmayı borç biliriz. Bu paylaşacağım salavatın ismi Himaye Salavatı.

Faziletleri:

Himaye Salavatı, çok faziletli bir salavat olup, sürekli okunulması tavsiye edilir. Kişinin ihlasına göre çok çeşitli mucizeler ortaya çıkabilir. Allah’ın bizleri bağışlaması, bizlere mağfiret eylemesi için bir sebeptir. Bu salavatı sürekli okuyan, kötü hastalık ve belalardan uzak durur, ona bir himaye kalkanı verilir. Tüm zulüm ve önündeki zorluklar kaldırılır. İstediğiniz zaman, istediğiniz kadar bu salavatı okuyabilirsiniz.

Okunuşu:
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin nebiyyil ümmi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim salaten ve en tağfirali bihe velivalideyya vel müminine vel müminat vel müslimine vel müslimat el ehyai minhum vel emvat eynemekanu fi cemiıl cihad vel bilad ve eslih biha el imame vel ummete ver raıye ver raıyyete ve ellif beyne kulubihim vedfa şerra bedhihim en bed ve mim me nekhafu ve nehzar.

NOT: Sadece Youtube kanalında paylaşacağımız sırlı, gizemli salavatlar için lütfen BURADAN kanalımıza ücretsiz abone olmayı ihmal etmeyin.

“Himaye Salavatı” üzerine 3 yorum

  1. Hocam bu salavatin faziletini yazarsiniz?? birde salavat nedir onu anlatirmisiniz dua salavat ve rukye havas onlarin farkini anlatirmisiniz??

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: