11 Adım Duası

11 Adım Duası

Şeyh İsmail ibni Muhammed Said el Kadri’nin beyanına göre; tasavvufa itikadı olan birinin mühim bir sıkıntısı olup ondan kurtulmak istiyorsa pazartesiyi salıya bağlayan bir gece yatsı namazına mütakiben veya seher vaktinde 2 rekat namaz kılar.
Fatiha’dan sonra her rekatta 11 İhlas okur selam verdikten sonra Allah-u Teala’ya hacet secdesi yaparak muradını ister, sonra başını kaldırıp Peygamber Efendimiz (SAV)’e 11 salavat okur. Sonra ayağa kalkıp Irak tarafına doğru (İstanbul’a göre 20-25 derecelik bir açıyla kıblenin soluna doğru) 11 adım atar.

1. Adımda: “Ya Şeyh Muhyiddin!” der,
2. Adımda: “Ya Seyyid Muhyiddin!” der,
3. Adımda: “Ya Mevlana Muhyiddin!” der,
4. Adımda: “Ya Mahdum Muhyiddin!” der,
5. Adımda: “Ya Derviş Muhyiddin!” der,
6. Adımda: “Ya Hace Muhyiddin!” der,
7. Adımda: “Ya Sultan Muhyiddin!” der,
8. Adımda: “Ya Şah Muhyiddin!” der,
9. Adımda: “Ya Ğavs Muhyiddin!” der,
10. Adımda: “Ya Kutb Muhyiddin!” der,
11. Adımda: “Ya Seyyides Sadat Abdülkadir Muhyiddin!” der.

Daha sonra:
Ya Ubeydellah! Eğısni biiznillah! Ya Şeyhas Sakaleyn! Eğısni vem dudni fi kadai havaici

Manası:
Ey Allah’ın kulcağızı! Allah’ın izniyle bana yardım et. Ey insanların ve cinlerin şeyhi! İsteklerimin yerine gelmesi hususunda Allah’ın izniyle bana yardımcı ol!

der ve sonra şu duayı 3 kere okur.

Okunacak 11 Adım Duası:

Allahümme lekel küllü ve bikel küllü minkel küllü ve ileykel küllü ve entel küllü ve küllü kül, birahmetike ya erhamerrahımin, ve sallallahu teala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbhi ve sellem

11 Adım Duası Manası:

Ey Allah! Her şey sana aittir, her şey Sendendir, her şey sonunda Sana varacaktır, her şeyin ve her bir şeyin her şeyi ancak Sensin. Ey acıyanların en merhametlisi! Rahmetinle duamızı kabul eyle! Allah-u Teala Efendimiz Muhammed’e Ehl-, Beyt’ine ve sahabesine salat-ü selam eylesin. Amin!

Bu 11 Adım Duasının diğer bir adı da, Abdülkadir Geylani İstiğasesidir. Kuvvetli, tesirli istiğaseler arasındadır. Helal istekleriniz haricinde yaparsanız, isteğiniz size bela olarak dönebilir dikkatli olun. O yüzden aşk meşk gibi konular için bunu yapmayın.

Sitemizde yayımladığımız diğer havas uygulamalarını tecrübe etmek isterseniz lütfen BURAYI tıklayın.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda yayınladığımız kanalımıza has faziletli, sırlı dua ve diğer video paylaşımlarımızı kaçırmamanız için BURADAN kanalımıza abone olmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

11 Adım Duası

“11 Adım Duası” üzerine 58 yorum

  1. Ben Hayırlı isteklerim için,en çok ta sağlık,huzur için 11 adım namazı kıldım,çoğu zaman gusül abdestiyle kıldım.Yıllardır başımızdan bela,sıkıntı hastalık eksik olmuyor.Ben bu namazın haram olduğunu öğrendim.Doğrusu nedir?

    1. Haram diye bir şey söz konusu değil. En doğru şekilde sitemizde bu dua verilmiştir.

  2. Hocam ılla gunundenı yapılmalı ben pazarı pazartesiye baglayan gece yapmak ıstıyorum bıde hocam bır ara çok karabasan goruyodum çok şüküt kurtuldum yaparsam yıne karabasan yaşamam dımı duaları tel bakarak okusam olurmı cevap verırsenız çok sevınırım

    1. Havas uygulamalarında gün ve zaman belirtilmişse muhakkak uyulması gerekir. Bu duanın karabasan ile uzaktan yakından alakası yok. Korkmadan yapmalısınız. Zira korkarsanız zaten fayda etmez.

  3. evlenmek üzereyken ayrıldığım erkek arkadaşım için yapacağım, evlenmek için. uygun mu?

  4. Hocam 2 yasinda kız çocuğum var , eşim ben ilacin etkisinde ters davrandim diye boşadı beni , çocuğum babasız büyümesin diye akillanip ailesine tekrar sahip ciksin diye okuyabilir miyim

  5. Selamünaleyküm hocam.
    Acil bu duaya ihtiyacım var.

    Bu duayı regl halinde olan bir kadın okuyabilirmi?

  6. Hocam iyi gunler beni istemeye geldiler ama babam ve annem inat edip vermiyorlar bbu duayi inatlari kirilsin diye yapilabilirmi

  7. Hayirli aksamlar hocam size bi sorum olacakti 11 adim duasini sadece pazartsiyi saliya baglayan gece mi yapiyo yoksa herhangi bi gece yada seher vaktinde de yapilabilir mi

    1. Tavsiye edilen Pazartesiyi salıya bağlayan gecedir. Ama diğer günler de yapılabilir.

  8. Hocam .biriyle konuşuyordum. .bazı fitneler girdi araya aramızı bozdu ..karşı taraf kesinlikle bitti diyor.ama aslında birbirimizi seviyoruz.tekraren olsun diye ben bunu bu gece yapabilir miyim..

  9. Şahsa olmaz demissiniz haram bişey değil sevdigimizbiriyle helal bir yuva kurmak için okumamamiz mi gerekiyor anlamadım tam. Rabbime sevdiğimiz birini onu bize helal kılması ve hayırlı bir evlilik nasip etmesi için okumak günah mı yani?

    1. Hiç tanımadığınız ya da tanıdığınız ama sizin istemediği biri sizin için bunu yapsa nasıl karşılardınız? Bu sebepten dolayı kişiler karıştırılmadan genel olarak dua edilmelidir. Yani sadece hayırlı bir evlilik istiyorum diyebilirsiniz.

  10. hocam bu namazi kilmak icin odada tek basina mi olmamiz lazim yoksa cocuk yanimda dolassa da fark etmez mi?

  11. Hocam 11 adim duasi farkli sekillerde var ve ben bunlarin hepsini ust uste okursam zarari olurmu

      1. Iyi günler. Ben bu duayı yaparken erkek arkadaşımdan mesaj geldi. Ona niyet ederek yapmıştım. Bu bir işaret midir,

          1. Oncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Biz size göre bu konularda daha az bilgiye sahibiz, bu sebepten dolayı sizin fikriniz çok önemli. Ben bu mesajı bir işaret olarak algılamak istiyorum. Ve inşallah öyledir.

          2. Gönlünüzden geçen ne ise ona inanın. Zira kalbinize ilham veren de yüce Allah’tır.

  12. Hocam Cok inanarak yaptim insallah rabbim herkesin duasını kabul eder.. çok zor olan bir durum ama Allah isterse olur .. teşekkürler paylaşımınız için ..

  13. Benim biri 3 aylik diğerleri 2 ve 4 yaşlarında 3 evladım var. Hamile olma ihtimalim var bu duayi okuyup hamilelik istemiyorum dersem gunah işlemiş olur muyum. Bebeğim çok küçük anne sütünden kesmek istemiyorum

  14. Sayin Hocam,
    Ben 11 adim uygulamasini rizkimin genislemesi, islerimin duzelmesi icin yaptim. Sizden sormak istedigim bu uygulamayi bitirdikten sonra ben cok ilginc bir ruya gordum, bana ruyamda sorunumun caresi Fetih suresi ile Ihlas suresinde oldugu solendi. Sayin Hocam bu durumda siz bana nasil bir onerinde bulunursunuz, ne yapayim yada yapmama gerken nedir, bana klavuzluk ederseniz minnetkar olurum, saygilarimla, selametle kaliniz.

  15. Bazı dualar için aşk meşk için yapmayın demişsiniz ancak biz gençlerin tek isteği bu zaten yanı şahsen benim hayırlı bi evlilik yapmak amacim evlilerde zaten eşleri için dua okurlar tabi bide iş için yapılır başka ne çok istenirki zaten genel olarak bunlar o yizden evlilik için yapsak buradaki duaları uygulamaları yanlış olur mu yada bunun için önerebileceginiz bi dua var mı acaba

  16. Esimin anesi onunla bi araya olmak istemiyorum konusmak bile bu dua okuyarsam olurmu ? Ve her aksam mi okumalayim yoksa ? Tesekurler

  17. hocam ben bu namazi gündüz de kilabilir miyim?aksam olunca korkuyorum elimde degil kilamiyorum.

  18. hocam ben esimden ayrilmak istiyorum ama kabul etmiyor acaba 11 adim duasini okusam olur mu?

        1. Siz bu 11 adim duasini uygulayin, sonrada sürekli sitemizdeki edrikni salevatini okuyun. Adedi önemli degil. Okuyabildiginiz kadar okuyun.

  19. Salam. Dualriniz ucun cox sag olun. Oxuyuram dunenden artiq in sa Allah Allahin izniyle qebul olar.Allah sizinde ne hacetiniz var qebul etsin. Amin. Men Azerbaycanda qaliram siz yazmisiz Istanbuldan Iraq arasi donursun bes men nece edim istiqameti?

    1. Haritadan irak ne tarafta bakin. Oraya dogru adim atin. Kuvvetli bir uygulamadir. Cok tavsiye ederim.

  20. Zor bir animda sitenizle tanismistim. Siteniz muhtesem ötesi. Hergün muhakkak bir kere acar farkli bir duanizi okurum. Kisa sürede hayatima renk geldi. Cevremdeki herkese sitenizi önerdim ve önerecegim de. Cok tesekkür ediyorum ve dualarin devamini bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: