Kısmet Açma Duası

Kısmet Açma Duası

Hayatınızdaki aksilikler canınızı mı sıkıyor? Tam elde ettim derken nedensiz bir yere yok mu oluyor? Üzerinize sanki ölü toprağı serpilmiş gibi misiniz? Bütün bunlara son diyen Kısmet Açma Duası sizi bekliyor. Bu dua, isteklerin yerine gelmesi, ölü kalbin dirilmesi ve bazı hastalıkların iyileşmesi gibi bir takım faydaları sağlar. Kısmet Açma Duası, dini ve dünyevi işlerin kişinin kendisine açılmasına sebep olur.

Uygulanışı

Perşembe günü Müşteri saatinde, yani güneş doğma anında başlayarak 7 gün boyunca günde 1041 kere aşağıdaki duayı okuyun.

Arapçası

Kısmet Açma Duası

Okunuşu

Ya Hayyu Hıne la hayye fi deymu miyyeti mülkihi ve bekaih, Ya Hayy

“Kısmet Açma Duası” üzerine 25 yorum

  1. Esselemu eleykum, Hocam. Bu duayı eşı terk eden ve çocuklarıyle yalnız kendı başına sıkıntı içinde kalmış bir kadın okuyorsa olurmu? Hayatı şimdi ne olacağını bilmiyor ama ona bir doğru yol göstereci lazım. hangı bir dua ile kurtuluşa ermesini bilmiyor şimdi. allah rızası için nasihatta bulunun Hocam..

    1. Diğer hacet dualarını okumanızda fayda var. Bu dua biraz daha farklı. Kısmet için.

      1. Iyi gunler hocam bugun karsilastim bu site de dualrinizla siznle birebir iletiseme gecmek istiyorum.iranda yasayn bir turk vatmdasyim.3 ay once babam Allahin rahmetine gitti.cok zor drumfayim.siznle birbeir nerden iletisme gecebikriz.tesekuerler.

  2. Selamun aleykum değerli ılmınızden sayfanızdan Allah için çok faydalanıyorm lakin bende bir bıkkınlık tembellik hali olmaya başladı ne zeman zikir çekmeye başlasam ya unutuyorum ya boğuluyorum odaklanamıyorum halbuki hergün zikir çekerdim şimdi ya ağrım oluyor ya benden hizmet bekleyenler oluyor yada boş vakıterımde yorgun oluyorum artık dua okumakta zor gelmeye başladı sizce ne yapmalıyım

    1. Enerji yükseltme zikri var. Önce onu yapın. Sonra kendinizi daha iyi hissederseniz devam ediniz.

  3. Hayirli aksamlar. 7 gün boyunca mi güneş doğma saatinde başlamamız gerek. Yoksa sadece ilk gün yani perşembe günü mu güneş doğma saatinde başlayacağız. Şimdiden teşekkürler.

      1. Selam ilk gün perşembe sabahı başlayıp (jüpiter) saati diğer günler öğlen ikindi okunabilirmi? Ve gezegen saatlerinede dikkat edilmelimi teşekkür ederim.

  4. Selam aleyküm hocam. Çok değerli paylaşımlarınız icin Allah sizden razı olsun. Bu duayı yaparken arada bişeyler yiyip içebilir miyiz?

  5. Hocam bu duayi gun dogandan baslayib sabah 12dek bitirmek olarmi? Peki bu duanu okurken kimseyle konusmak olarmi? Ara vererek okumak olarmi? Yoksa dayanmadan okumak lazim?

    1. O kadar uzun sürmemesi lazim, yaklasik 2 saatte biter. Ara vermeden okursaniz iyi olur. Kimseyle konusmadan.

  6. Hocam soruma cevap verdiyiniz icin tesekkur. Peki saat kacadrk okuyup bitirmeliyim?

  7. Tam aradığım dua buydu hocam iki yıldır işlerim rast gitmiyor bu duaya başlayacağım rabbim fayda görmeyi nasip etsin inşaallah allah razı olsun sizden gönülden teşekkür eder böyle güzel dua ve zikirler paylaşımlarınızın devamını dilerim

  8. Selam.Bizim ulkede gun 06:48de doguyor yani o saatden baslayip okumaliyim? Saat kacadek okuya bilirmiyim? Lutfen soyleyin. Allah razi olsun. Amin

    1. Aynen, her ülkenin günes dogus saati farklidir. Sizin ülkeye hangisi denk geliyorsa o zaman okuyunuz lütfen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: