Para Yağdıran Dua

Para Yağdıran Dua

Para Yağdıran DuaSiz değerli dostlarımızın istekleri doğrultusunda, defalarca tecrübe edilmiş, Para Yağdıran Duayı paylaşmak istiyoruz. Para Yağdıran Dua diyoruz, çünkü bu dua, yakın çevrelerimiz tarafından defalarca tecrübe edilmiş bir duadır. Çoğu kişi denenmiş dua diye söylüyor ama dualar denenmez dostlarım. Dualar sadece tecrübe edilir. Siz bir deneyeyim diye duaya yaklaşırsanız, zaten inancınızı baştan kaybedersiniz. İnanç kaybolunca duanın kabulü de gerçekleşmez. Bu duayı yakın dostlarımıza sürekli tavsiye ettik. Binlerce kere teşekkür ettiler. Para Yağdıran Dua diye söylenmesindeki amaç, beklenilmedik anda, beklenilmedik yerden ihtiyaçların karşılanması için gelen maddiyattır. Bu duaya inanarak sarılanlara Allah maddi olanak sağlayacaktır İnşallah.

Okumanız Gereken Dua:
Ya Rahman Ya Rahim Ya Fettahu Ya Vehhab İfteh Li Kulubi Verzukni Bi La Te’ab

Okunma Zamanı ve Adedi:
Akşam Namazından sonra 21 gün boyunca günde 70 Kere

Sitemizde paylaştığımız diğer rızık dualarını BURAYI tıklayarak inceleyebilirsiniz. Hepsi birbirinden faydalı rızık dualarıdır.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız önemli dualarımızı kaçırmamanız için, lütfen BURADAN kanalımıza abone olmayı ihmal etmeyin. Teşekkürler.

“Para Yağdıran Dua” üzerine 64 yorum

  1. Okuyamadığım zaman 70 defa, zamanım olunca 700 defa okuyorum. Rabbim rızk ve bereket kapılarını ummadığım yerden açar inşaallah.

  2. alıştınız havadan yaşamaya yan gelin yatın dünya burası cennet değil çalışın kazanın ALLAH cc ye el açarkende yüzünüz olsun

  3. Eşimi işten çıkardılar tazminatını vermediler avukata verdik bu hafta işyerinin avukatı ile uzlaşmaya gidilecek çok zor durumda kaldık bu duayı yapsam okusam eşim için ailem için uygunmudur hocam Allah rızası için dualarınızda bizede yer verin saygılar

    1. Sadece bu durumlar değil, sürekli bu duayı okuyun. Faydasını Allah’ın izniyle göreceksinizdir.

  4. varmı arkadaslar deneye sonuç gören alalhın ıznıyle bende devam etmek ısıtyorum sonucunu burda paylasıcm allahın ıznıyle herkesın ıstedıgı gıbı olur amin.

    1. Ben daha önce okudum faydasıni gördüm şimdi yine başladım eğer kısmet değilse yarıda kalıyor zaten

  5. Merhabalar…Verzukni kısmını arapça yazar mısınız? Neyce o kısmı farsça mı? Çünkü okurken cidden arapça değil gibi…Yani daha önce okuduğum hiç bir arapça bölümüne benzemiyor.

    1. Rızık ver demek. وَارْزُقْنِى Peygamber Efendimiz’in sürekli yaptığı dualar arasındadır. Arapça yazılışını öğrenmek isteyişinize istinaden daha önce bunu hiç görmemeniz ilginç.

    2. Evet yanlış bir durum şu Allâhın cc emri varken kula itibar edilmez kusra bakmayın ama o iş sahibi rezzag deyil ( rızga vesîledir ) o is kendinize aitse îman zaafiyeti var demektir

  6. RABBİM HEPİMİZE BEKLENMEDİK ANDA GELEN HAYIRLI KAZANÇLAR NASİP ETSİN.
    RABBİM HEPİMİZİ AİLESİYLE BERABER İMANLA YAŞAYAN VE ONA LAYIK OLAN KULLARDAN EYLESİN.
    YA RAHMAN YA RAHİM YA FETTEHU YA VEHHAB İFTEH LU KULUBİ VERZUKNİ BİLA TEAB.

  7. Hocam ben iş saatleri nedeniyle yatsıdan ssonra akşamı kaza edip duayı okuyorum, dularda önemli olan niyettir ancak yanlış bir durum var mıdır teşekkür ederim..

    1. Mecburen o vakitlerde yapmanız gerekecek. Sizin de dediğiniz gibi çalışıyorsunuz haliyle.

  8. Hocam ben okuyan bir gençim bu duayı okusam olur mu çalışmıyorum yaa ondan 21 gün yapsam sonra bıraksam olur mu farklılık yaratırmı hayatımda??

  9. merhaba arkadaşlar ben bir ay kadar denedim ama olmadı .bıkmıycam devam edicem tabi kimi kişilere geç etki edebilir

    1. Bak bacim hulya men 1 ay okumadim isimden dolayi derslerim yogundu unutmusdum. Amma 1 kac gun once basladim okumaya basladim 2gundu hec ummadim yerden para geldi. Once Allaha sonra bu duaya icden inan oku. Allah qebul etsin.

  10. Selam hocam. Bu dua icin ne kadar tesekkur etsem az. Bu duayi sitenizde goren gunden okuyorum. Cox sukur dua sayesinde rizkim artdi. Allah sizden razi olsun. Amin.

    1. eger ben hristiyanim musluman olucam seklinde soylediysen kuran-i kerim meali ni oku. ilk once sahadet getir (Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abdühü ve rasulüh) dersen ve kalben ben muslumanim diyorsan, kabul olur kardesim. İslam dinini arastir isterim. tum dertler sıkıntılar burada cozulur. diger muslumanlarin yardimiyla degil Allah’in yardimiyla mutlu olursun. sanirim sizler putlara inaniyorsunuz. ama kendi yaptiginiz seyin size yol gosterecegine inaniyorsaniz yaniliyorsunuz. onlar sadece korumasiz heykeller. bir tane put u kirip bu put diger put u kirdi desem inanmazsin dedigimi. hicbirsey yapamazki dersin. daha hareket edemiyor ki senin dualarini Allah’a iletsin. Allah her zaman yaninda ve her zaman duyuyor. Her saklini goruyor. Ama bi putun ustunu ortunce onun gormesini engelleyip onlari kendinden ustun kiliyosun. o zaman mantiksiz olmaz mi? kendinden gucsuz ve senden ustun olmayan bir seye tapmak safliktir. İslam dinini arastir derim sana kardeşim. İyi günler (dedigim gibi eger musluman olacaksan kuran-i kerim meali oku, digerleri seni dogru yola gitmeye calisirken saptirabilir)

      1. Arkadaş hristiyanım demiş kardeş put perestlik nereden çıkardın onlarda Allah’a iman eder onların tek farkı hz. İsa’ya indirdiği kitapa inanır saygılar kardeş.

    2. Allah birdir ve hepimizin rabbidir. İslam dininin bir şartı gelmiş geçmiş peygamberlere ve kitaplara inanmaktır. Peygambere ve kitabına inanan insanın ettiği her dua kabuldür yeterki içtenlikle dua etsin..

    3. Okuyabikirsin kardesim. Allah hepimizin rabbidir. Sonsuz merhamet sahibidir. Inanin ve dua edin. Allah duaniza mutlaka cevap verecektir.

    4. Bence okuyabilirsiniz, esma tertipleri beynin yaydığı sinyalleri değiştirir. Din ile hiç bir alakası yoktur. Samimiyetle aksatmadan yazıldığı vakitte okursanız fayda göreceksiniz.

  11. Bende cok zor durumdayim ekmek almaya parA bulamiyorum.. bu duayi okumaya baslayacagim. Sonucu bildiririm

  12. Ben bu duayı okudum inanarak okudum Ve çok zor zamanımdı Rabbim sıkıntılarımı giderdi tazminat aldım şimdi herkese veriyorum bu duayı Ònce Allah sonra inanç yolumu açtı Allah razı olsun sizdende

  13. başka deneyen var mı arkadaşlar şuan başka esmalar yaptığım için henüz fırsat bulamadım

  14. Hayır ask meşk konusu olsa paranoya yapin da rızık konusunda niye “büyü” vs. olsun. kime yapiyorsunuz büyüyü? rızki Allah veriyor. lütfen biraz mantıklı olun. tabi burda sitede büyü kelimesi yazmasi da insani bunu düşündür.

  15. Arkadaslar paronayak olmaniza gerek yok. az cok dua etme isini biliyorsaniz ne diyip demediginizi anlayabilirsiniz asahi yukari. ilk satir esmaul husna zaten bakarsiniz anlamlarina. alt kısımda da tam emin olmasamda kalpleri bana cek ve yorulmadan bana rızık ver gibi bir anlama geliyor.

    “VERZUKNİ” bana rızık ver demek.” Bi LA TE’AB” ise yorulmadan gibi bir manaya geliyor.” kulubi ” kulb kalp anlami var kalpleri gibi bir manasi var.
    bunu okuyan biri yazmıştı zaten burda da yaziyor hesapta olmayan para gelir diye bahseden kişi de olmayacak akla gelmeyecek yerden kendine ne zaman okusa para geldiğini söylemişti. yorulmadan kismi buraya işaret zaten.

  16. Selam hocam bu duayi paylasdiginiz icin cok tesekkur ederim. Artik agustos ayindan okuyorum. Elhemdullah masallah param cogaldi rizkim artdi. Tasel kardesim inancla oku Allaha sigin Allah rizkini verecek.
    Hocam amma benim dun tam 21ci gun tamam olacakdi. Dun cok yorgundum uykuya dalmisim uyuyuya demisim ayildim sabah olmus. Benim simdi 21 cu gun icin bu gun okusam olurmu?

    1. Siz inancla okuduktan sonra Allah’in izniyle rizkiniz daha da artacaktir. Hic sorun olmaz. Sürekli okumaya Allah rizasi icin devam edin.

  17. SEVGİLİ ARKADAŞLAR BİRTANE DENEYİMLEYEN KARDEŞİMİZ YOKMU SONUÇLARINI YAZSIN
    SAYGILAR

  18. en azından kaynak belirtin oradan ulaşmaya çalışalım bilmiyorsanız bilmiyorum diyebilirsiniz bunda bi sıkıntı yok …sıkıntı cevapsız bırakılmada

    1. Yorumunuz gözden kacmis. Kusura bakmayin. Hocamiz bilgilendirildi. En kisa zamanda dönüs yapilacaktir.

  19. Evet admin Esma lar tamam da diğer kısmı kime sorduysam anlam veremedi. Tam Türkçe anlam yazabilir misiniz??

  20. manasını yazsan da gönül rahtlığıyla amel etsek ”’bi la te ‘ab” kısmı özelikle ???

  21. Selam. Bende soracaqdim. Artiq sorublar 21 gun okudukdan sonra unutsam bazi gunleri amma calisacam unutmayim. Okuyum oyle olurmu?
    Bide hakikat cok etkili duadi.
    Ben MasAllah artik kac gundu okuyuram. Faydasinida gorurem.
    Rebbim her kesin evine halal ruzu yetirsin.amin.

  22. Oncelikle paylasimlariniz icin tesekkurler,benim sorum sadece 21 gun mu okunacak tekrar okumak istersek kac gun ara vermeliyiz

  23. Burda Allah’in isimleri var. Ama sonun da olan kelimelerin anlamini da bilmesek buyuye girmesin sonra

    1. RAHMAN :Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla anlamına gelmektedir.

      RAHIM :Çok merhamet edici, verdiği nimetleri iyi kullananları daha büyük ve ebedi nimetler vermek suretiyle mükafatlandırıcı demektir.

      Ya fettahu: Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren gibi manalara gelir

      Ya vehhab: Karşılıksız nimetler veren, çok fazla ihsan eden.

      Yani anlami kötü değil arkadaşlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: