Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerif

Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerif

Değerli Müminler,
Erba’in-i İdrisiyye’nin dördüncüsünü sizlerle paylaşmak istedik. Adet ve sayılarını açıklamalarda bulabilirsiniz. Daha önceki isimlere de bak isterseniz, Erba’in-i İdrisiyye ile alakalı paylaşımlarımız şunlardır:
Erba’in-i İdrisiyye Birinci İsm-i Şerif
Erba’in-i İdrisiyye İkinci İsm-i Şerif
Erba’in-i İdrisiyye Üçüncü İsm-i Şerif

Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerif Arapçası:

Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerif

Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerif Okunuşu:

Ya rahmane külli şeyin ve rahimeh, ya Rahman.

Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerif Anlamı:

Ey her şeye çok merhamet eden ve son derece acıyan! Ya Rahman.

Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerif Faziletleri ve Okuma Adetleri:

  1. Bu ism-i şerif cemalidir. Özellikle ismi Abdurrahman olan kişilerin bunu bolca zikretmesi çok faydalıdır. Bu isim aynı zaman Nuh Aleyhisselam’a da indirilmiştir. Böylelikle gemi Cudi dağına bu ism-i şerif ile yerleştirilmiştir.
  2. Ahlakı kötü olan bir kimse için bu ism-i şerif misk, safran ve gül suyundan oluşan bir karışım ile temiz bir beyaz kağıda yazılır ve o kişini yastığının iç kısmına konulursa, Allah-u Teala o kişinin kötü ahlakını güzele çevirir ve o kişinin nefsi rahata kavuşur.
  3. Bu ism-i şerifi çok zikreden kişi Allah katında mertebe sahibi ve tevbesi makbul olur. İnsanlar nezdinde sıddık ve cinler nezdinde de etkisi olur. Kendisine itaat edilen bir kimse olur. Kalp kasveti bunu okuyan kişiden kaybolur.
  4. Bu ism-i şerif kurşun bir levhaya yazılır ve evin ayak basılmayan bir kısmına gömülürse, o ev ev belalardan uzak olur.
  5. Bu ism-i şerifi sarı bir ipek parçasına yazıp dükkanında ayak basılmayan bir yere gömen kişinin müşterisi bol olur.
  6. Sevdiği kişinin kendisine yönelmesini, onu sevmesini dileyen bir kişi her gün 2200 kere olmak üzere, 7 gün boyunca bu ismi okusun.
  7. Kibirli, kendini beğenmiş, insanlara eziyet eden ve kimsenin lafını dinlemeyen bir kişinin kötü ahlakının değişmesini isteyen kişi, misk, safran ve gül suyu karışımından oluşan mürekkep ile bu ism-i şerifi beyaz ipek üzerine o kişinin annesinin ismiyle birlikte yazar ve sonra o ipeği o kişinin oturduğu bir yere gömsün. Lakin bunu yazan kişinin kesinlikle abdestli olması şarttır. Aksi halde tehlikeli olur. Anlatıldığı gibi yapılırsa, o kişinin tüm kötü hasetleri gider. Kendisinde utanma ve acıma hasıl olur. Kimseye artık öfke ve şiddetle bakmaz.
  8. Bu ism-i şerifi her gün sabah ve akşam toplam 13000 kere olmak üzere 39 gün okumaya devam eden kişiye karşı bütün eşya lisanı haliyle konuşmaya başlar. Allah-u Teala bu kişiye türlü sırlar öğretir, kendisinde ince idrak ve anlayış kabiliyeti hasıl olur. Bunu yapan kişi birine kahır ile baksa, o kişi helak olur, rahmet ile baksa o kişi muratlarına nail olur.
  9. Bir kimsenin kendisine iltifatını celbetmek isteyen kişi, 3 gün oruç tutup bu ism-i şerifi her gün 500 kere okur. 4. gün gusül abdesti alıp sonra da şükür namazı kılar, muhabbetini istediği kişinin iltifatı artsın diye 2 rekat hacet namazı kılar ve bu 2 rekatın her birinde Fatiha’dan sonra 3 kere İhlas Suresi okur. Selam verdikten sonra bu ism-i şerifi 370 kere okur. İşte o zaman Allah’ın izniyle seven sevilene, sevilen sevene dönüşür.
  10. Perşembeyi Cumaya bağlayan akşam ezanından sonra bu ism-i şerifi avcuna yazıp kendisine bir hal galip gelinceye kadar çokça zikreden kişiyi gören herkes sevmeye başlar.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız sırlı dualar ve diğer video paylaşımlarımızı kaçırmamanız için lütfen kanalımıza BURADAN abone olun.

“Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerif” üzerine 9 yorum

  1. Hocam çok faydalı bir uygulama,,Allah razı olsun?Fakat bir hal galip gelmesini anlayamadım

    1. Allah sizlerden de razı olsun. Bir hal galip gelmesi denirken, korkulacak bir şey değil değil. Aksine kişinin durumundaki manevi değişiklik kastedilmek istenmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: