Erba’in-i İdrisiyye Yedinci İsm-i Şerifi

Erba’in-i İdrisiyye Yedinci İsm-i Şerifi

Bu yazımızda Erba’in-i İdrisiyye Yedinci İsm-i Şerifi ‘nin sırları ve faziletleri nelerdir, onlardan bahsedeceğiz. Diğer ism-i şeriflerin olduğu gibi, bu ism-i şerif de gizli sırlar içermektedir. Bu sırlara vakıf olan kişi, bunları kendine saklamalı, başkalarına ifşa etmemelidir. Daha önceki yayımladığımız Erba’in-i İdrisiyye ile alakalı yazılarımıza göz atmak isterseniz, linkleri aşağıda mevcuttur:
Erba’in-i İdrisiyye Birinci İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye İkinci İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Üçüncü İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Dördüncü İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Beşinci İsm-i Şerifi
Erba’in-i İdrisiyye Altıncı İsm-i Şerifi

Erba’in-i İdrisiyye Yedinci İsm-i Şerifi Arapçası

Erba'in-i İdrisiyye Yedinci İsm-i Şerifi

Erba’in-i İdrisiyye Yedinci İsm-i Şerifi Okunuşu

Ya Vahidul baki evvele külli şeyin ve ahirah, Ya Vahid

Erba’in-i İdrisiyye Yedinci İsm-i Şerifi Anlamı

Ey bir olan, her şeyin başında ve sonunda mevcut ve baki olan, Ey Vahid.

Faziletleri ve Okunuşu

  1. Takıntıları, vesveseleri olan bir kişinin bunlardan kurtulması için bu ism-i şerifi gece gündüz sayı tutmaksızın okuması gerekmektedir.
  2. Bir düşmanının kendisine kötülük yapmasına mani olmak, ya da çalıştığı ortamdaki bir yöneticisinin ona kötü davranmaması isteyen bir kişi, öğlen vakti gusül abdesti alıp öğle namazı kılmalı, ardından sürekli yaptığı zikirleri yapmalı ve ardından bu ism-i şerifi yerinden kalkmadan 500 kere okumalıdır. Bu uygulamaya ara vermeden devam eden kişinin düşmanı Allah’ın izniyle kahrolur, yöneticisi o kişiye eziyet etmez ve iyi davranır. Ayrıca bunu uygulayan kişi tüm şerlerden ve sıkınlardan emin olur. Hatta bunu yapan kişinin düşmanı onu şiddetli bir muhabbetle sevmeye başlar. Bu uygulama çok gizli sırlar ihtiva eden mucize bir zikirdir.
  3. Bu ism-i şerifi sürekli okuyan kişiye büyü tutmaz. Bu kişi gökten ve yerden gelecek bütün belalara karşı korumalı olur.
  4. İnsanlar arasında itibar görmek, sözü dinlenir biri olmak, bütün mahlukatın kendisi hakkında güzel düşünmesini isteyen bir kişi, 40 gün boyunca sabah 5000, akşam da 5000 kere bu ism-i şerifi zikretmelidir. İtikadı tam olan kişinin izni de varsa, insanlar ona mürid bile olurlar. Bu zikir cinler de dahil tüm yaratılmışları tesir altına almak için çok kuvvetli bir uygulamadır. Bu sebepten dolayı ehli olmayan kişilerce yapılmaması gerekmektedir.
  5. Bu ism-i şerifi sabah ve ikindi namazlarının akabinde 360 kere okumaya devam eden kimseye, Allah’ın izniyle bütün alemlerdeki mahlukat itaatkar olur. Az evvel belirttiğimiz gibi bu zikirleri kötü amaçları için kullanacak kişilere öğretmemek gerek. Bu zikrin tecellisine sahip olan kişi de, bunu gösteriş olarak yapmamalıdır. Aksi halde verilen izin ve tecelli kendisinden alınır.
  6. Bu ism-i şerifi saksının 4 ayrı tarafına kurşun bir iğneyle yazıp da tarlaya gömerse, o gömülen tarla doğal afetlerden korunmuş olur.
  7. Allah-u Teala bu ism-i şerifi Davud Aleyhisselam’a indirmiştir. O da demirleri bu ism-i şerifin bereketiyle dövüp yumuşatmıştır.
  8. Daha bir çok sırlar bu ism-i şerifte gizlidir. Bundan fazlasını açıklamaya yetki yoktur.

NOT: Sadece Youtube kanalımızda paylaşacağımız sırlı dua ve diğer video paylaşımlarımızı kaçırmamanız için lütfen kanalımıza BURADAN abone olmayı unutmayın!

“Erba’in-i İdrisiyye Yedinci İsm-i Şerifi” üzerine 3 yorum

  1. Üsta bu ismi okuduktan bi süre sonra bıraksak ters etki olur mu bazı erbain zikirlerinde öyleymiş buda böyle midir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: