Rızık Kapılarını Açan Mucize Dua

Rızık Kapılarını Açan Mucize Dua

Rızık Kapılarını Açan Mucize DuaSize zor ama bir o kadar da çok etkili Rızık Kapılarını Açan Mucize Dua öğreteyim. Bu dua işsizlerin devasıdır. İşsiz kişi kısa zamanda işini bulur. Borcu olan kişiye Allah ödeme kolaylıkları sunar. Ummadığınız yerden rızklar gelir. Kısacası para ile alakalı en etkili dualardan biridir. Tam teslimiyet gerekir. Aklınızda zerre kadar şüphe olmasın. Üzülerek söylemem gerekir ki, bazı kardeşlerimiz rızık denilince şans oyunlarından toplu para gelecek zannediyor. Bu tamamen haramdır ve böyle dua olmaz dostlarım.
Bir hanım kardeşimiz bu duaya başladığında oldukça yüklü borcu vardı ve ödeme imkanı yoktu. Öncesinde ummadık bir anda çok önceden başvurduğu bir yerden işe çağrıldı. Sonra borçlarına taksit imkanı geldi. Daha sonra ufak da olsa mirastan para geldi. Ama bu kardeşimiz asla ümidini yitirmeden, bıkmadan, usanmadan tevekkül ile duasına sarıldı. Sizler de aynı şekilde inançla dua ederseniz Allah’ın izniyle zorlukları atlatırsınız.
Uygulamanın belir bir zamanı yok. Sadece aşağıdakileri sırasıyla adedince okuyunuz. Lütfen bana pazarlık yapar gibi 5 değil de 3 okusam gibi komik yorumlar yapmayınız. Adedi neyse onu okuyunuz.

Okunacak Rızık Kapılarını Açan Mucize Dua:

450 defa Hasbünallahu ve ni’mel vekil

Sonra aşağıdaki duayı 10 kere okuyun

Kulillâhumme mâlikel mulki tû’til mulke men teşâu ve tenziul mulke mimmen teşâ’, ve tuizzu men teşâu ve tuzillu men teşâ’, bi yedikel hayru, inneke alâ kulli şey’in kadîr. Tûlicul leyle fîn nehâri ve tûlicun nehâra fîl leyl, ve tuhricul hayya minel meyyiti ve tuhricul meyyite minel hayy, ve terzuku men teşâu bi ğayri hısâb.

1900 Kere Ya Razzak Ya Vehhab Ya Fettah Ya Ğaniyyu Ya Muğni

100 kere de aşağıdaki dua

Kâle îsâbnu meryemellâhumme rabbenâ enzil aleynâ mâideten mines semâi tekûnu lenâ îden li evvelinâ ve âhirinâ ve âyeten minke, verzuknâ ve ente hayrur râzikîn.

“Rızık Kapılarını Açan Mucize Dua” üzerine 12 yorum

  1. ilk dua ali imran suresi 26-27 ayet. en son olanda maide suresi 114. ayet. arapcalarini okumak isteyen kurandan bu ayetleri okuyabilir..digerleri esmaul husna ve diger ayette yazıldığı gibi okunur zaten. hasbunallahi ve nimel vekil kuranda birçok yerde gecer bildig kadariyla ali imran 173 te mevcut.

    1. Tek oturuşta okunulmasında fayda vardır. Ama dayanamayacaksanız gün içerisinde de bölün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: