Denenmiş Para Duası

Denenmiş Para Duası

Denenmiş Para DuasıDeğerli Dostlarım! Sizlerle paylaşmış olduğumuz dualardan sayısız kardeşimiz fayda gördüler. Sizlerle mücerrep, yani bir çok alimler tarafından tecrübe edilmiş duaları paylaşmaya devam ediyoruz. Paylaşımlarımızı daha çok rızık duaları doğrultusunda yapmamız için sürekli sizlerden talepler almaktayız. Bizler de bu talepler doğrultusunda, muhteşem denenmiş para duasını paylaşalım dedik. Haddizatında denenmiş kelimesinden pek haz etmeyiz ama, Denenmiş Para Duası dememizin amacı bu duanın ne kadar çok etkili olduğudur. Bu denenmiş para duası İmam Gazali tarafından tavsiye edilmiş, diğer büyük alimler tarafından da tecrübe edilmiştir.

  • İmam Gazali, bu duanın Cuma namazından sonra okunulmasını uygun görmüştür.
  • Bu Dua 3,5,7,11,19, veya 21 kere okunabilir. Daha fazla okunmasında hiç bir sakınca olmadığı gibi daha da güzel olur.
  • Havas alimlerinin ve bazı İslam büyüklerin beyanına göre, bu duayı günde 70 kere okuyanın zengin olmadan ölmeyeceği söylenir. Tabiki bütün bunlar, tasdik, itikat, kuvvetli iman olmak ve niyete bağlıdır.
  • Hz. Ali, bir kimsenin Uhud Dağı kadar borcu olsa, bu dua sayesinde Allah-u Teala hepsini ödeteceğini söylemiştir.

Okunacak Dua:

Allahümme ya Ğaniyyu ya Hamidu ya Mübdiu ya Muidu ya Rahimu ya Vedud. Ağnini bi halaike an haramike ve bi fedlike ammen sivak

NOT: Video paylaşımlarımızı kaçırmamanız için, Youtube kanalımıza BURADAN abone olmayı lütfen unutmayın!

Sitemizde paylaştığımız diğer rızık dualarını da BURAYI tıklayarak inceleyebilirsiniz.

“Denenmiş Para Duası” üzerine 13 yorum

  1. Selamın aleyküm…Öncelikle paylaşımlarınız için Rabbim razı olsun ve her daim karşınıza çıkartsın…Iki cihan saadeti versin…Bu dua’ya muhakkak Cuma namazı akabinde mi başlamak gerekir yoksa bugünden itibaren 70 kere okumaya başlayabilir miyim? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim…Güzel bir gün dilerim..

    1. Eyliyalar cuma namazından sonra okunulmasının daha tesirli olacağını beyan etmişlerdir. O zamanlarda okumaya gayret gösterin.

  2. Selam. Camiye gidemiyorum cuma namazi icin. Biliyorsunuzdur cuma namazi baska kiliniyo. Evde de diger gunlerdeki gibi kiliyorum.acaba kabul olur mu?

  3. Selam bu duayi gunde 70kez okurken saat kacda okuyalim? Kac gun? Eger utunsak ara vererek okumak olarmi?

      1. İsteğimize kavuştuktan sonra devam etmelimiyiz siteniz harika aklıödan geçen tüm dualar var arayıp bulamadıklaeım bile var ALLAH sizden razı olsun

        1. Sadece istek icin dua yapmayiniz. Allah zaten icinizden gecenleri biliyor. Dualar devamli olmalidir.

      2. Anlami ne bu dsnin turkce karsiligi faydsli busey ojuyalim derken yanlis bisi okumayalim nilirsiniz duanin gucunu baxen agzimizdsn cikan sozlerfe dus yerine gever ve kotu bir sozumuz imtihanimiz olur

        1. Zararlı olsa niye paylaşalım arkadaşım. Zorla okutmuyoruz ya. İçine sinmeyen okumaz. Nice arkadaşlarımız okudu faydasını gördüler. Ağzında bi kelime yanlış çıktı diye başına da bela gelmez. Hasıl olan niyettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: