Hayatınızı Değiştirecek Muhteşem Sır

Hayatınızı Değiştirecek Muhteşem Sır

Hayatınızı Değiştirecek Muhteşem SırSizlerle hayatınızı değiştirecek bir sır paylaşacağım. Yıllar önce kiracı olarak oturduğum bir evin her tarafı antika, her tarafı tarihti. Ev sahibi evdeki işime yarayan eşyaları kullanabileceğimi, yaramayanları ise atabileceğimi söyledi. Evde eskilerden kalma divan ve yığınla döküntü vardı. Döküntülerin arasında bir sandık dikkatimi çekti ve içini açtım. Sandığın içinden eski gazeteler, dergiler ve bir de kalın ciltli bir günlük çıktı. Merak ettim ve bir gece günlüğü okumaya başladım. Günlüğün sahibi 1927 doğumlu bir kadındı. İlk sayfadan itibaren dert, mutsuzluk ve ölme isteklerini yazmıştı. Okurken daralmıştım ama sonuna kadar okumaya karar vermiştim. Yazılarının solukluğundan ne kadar hüzünlü olduğu belliydi. Birden o büyük harflerle yazılı sayfalara geldim. O hüzünlü, umutsuz soluk 3 sayfadan sonra hep mutluluk, huzur ve başarı sayfaları okudum. O iki sayfadan sonra hep mutluluk hep huzur hep başarı sayfaları okudum.

Burada sizinle paylaşacağım Hayatınızı Değiştirecek Muhteşem Sır o üç sayfa.

Ben yıllarca o sırrı uygulamadım, ta ki hayattan bezmiş, ölmek için Allah’a yalvarırken sırrı hatırladım ve uyguladım.

Sonuç: Muhteşem

Hayatınızı Değiştirecek Muhteşem Sırra gelince,
hayatın boyunca yaşadığın tüm dertlerini, kederlerini, sorunlarını tüm ama tüm detaylarıyla kağıda dökeceksin ve 7 gün boyunca her gün 41 kere Ayetel Kürsi okuyacaksın. Yazdığın kağıt veya kağıtları bu 7 gün boyunca yastığının altında saklayarak uyuyacaksın. 7 kabus gecesinden sonra bu kağıtları cam bir kavanozda yak ve tamamı kül olunca kapağını kapat ve bir suya at. Deniz, göl ya da ırmak neresi olursa. İşte o andan itibaren Allah’a dua edip, istediğin her şeyin ne kadar hızla kabul olduğunu göreceksin.

NOT: Sadece Youtube Kanalımızda paylaşacağımız sırlı dua ve daha fazlasını kaçırmamak için lütfen BURADAN kanalımıza abone olmayı ihmal etmeyin.

Sitemizdeki diğer havas uygulamalarından faydalanmak için lütfen BURAYI tıklayın.

Sponsorlu Video

“Hayatınızı Değiştirecek Muhteşem Sır” üzerine 151 yorum

  1. Hocam bu üç sayfayı veya 7 sayfa neyse bu yazıları uygulamadan önce yazıp sonra 7 gün yastığımızın altına koyup yatcağız vede tabi hergünde 41 ayetel kürsüyü okuyacağız.yanlış anlamamışım değilmi hocam yazımızı önceden hazırlayacağız.Hayırlı günler.iyi çalışmalar.

    1. Sayfa adedi belirtilmedi. Zira sayfanın adedi, nüshadan ziyade, kişinin yazmak istedikleriyle alakalıdır. Yazıyı da önceden hazırlıyorsunuz.

  2. merhabalar
    acaba bu uygulama büyüye girer mi, ben çok korkuyorum büyü ise daha başka farklı etkileri olur diye?

  3. Hocam ben birşeyi anlamadım mesela ben yaptım bu uygulamayı 4 satır yazdım ne kadar satır yazarsan okadarmı dilek kabul olur yoksa dilediğin dilek helalse kabul haramdan reddedilirmi

    1. Haram dualar zaten makbul değildir. Helal dualarınızı isteklerinizi yazabilirsiniz.

      1. Esselamü aleyküm hocam 36 yaşındayım bu yaşıma kadar sadece ya 2 yada 3 mutlu yılım olmuştur gerisi hep hüsran hep olumsuz dert sıkıntı stres çok kez kandırıldım maddi ve manevi yıkıldım elhamdülillah 6 aydır namaz a başladım ve verdiğiniz zikir leri okuyorum manevi olarak iyim elhamdülillah maddi olarak kötüyüm bu verdiğiniz uygulama yı yapmalıyım

        1. Allah ibadetlerinizi daim eylesin. Bu uygulamanın yanı sıra sitemizdeki diğer uygulamaları da yapmanızı tavsiye ederiz kardeşim.

      2. Hocam ben olayları yazıyorum sonra ben böyle olmasını isterdim böyle olsun diyorum, olur mu ki

  4. hocam birsey sorabilirmiyim mesela ben şoyle deswm kağıda okuldaydım klonöförün üstüne çıkmıştım hovada beni görüb sen bekle diye işaret yollamıştı ve hoca kulağımı çekmisti desem olurmu

  5. Hocam en iyisi konuyu değistireyim ben mesela şöyle yazarsam olurmu bir aksam evde yemege otursuk anneme tableti ne zaman alacaksın diye sordum oda bağırdı dayımda ne diyor o gene dedi bende dayıma bağırdım ve yemek yedikten sonra beni kolumdan tuttu niye bağrıyordun dedi fln filan desem bu detaya girer mi hocam

    1. Yani bunları yazabilirsiniz ama Allah başka sorunlar vermesin. Bunları fazla düşünmemek bile gerekir.

    2. bence Allah’ım annem babam dayım ve diğer akraba ve arkadaşlarımla iyi geçinmemi sağla onların beni benim onları anlamamı sağla yazabilirsiniz.

      1. Yani şöyle hocam mesela ben keğıdı aldım başımdan geçen olayları yazdım fakat 4 tane yazdim buda o belirtiğiniz dert keder sıkıntıya girer mi dedim şimdi anlaşıldımi hocam

  6. Allah korusun hocam zaten dünyam çok iyi gitmiyor elimde bir İmanım var, intihardan ve bütün günahlardan Allah korusun.. zaten ben düşünmüyorum kardeşim tavsiye ediyor (çok ilginç gerçekten bunu kaç kişi Yaşar ki) hocam yazdıklarınızın bir çoğunu okumaya çalışıyorum, Allah razı olsun hepsi için ayrı ayrı.. aklınıza gelirsem naçizane takipçiniz olarak dua beklerim..

    1. Sizin için dua edeceğim ama lütfen zikirlere ara vermeyin. Allah’ın izniyle bu durumdan kurtulacaksınız. Sadece kalpten buna inanarak Allah’a bırakın kendinizi.

      1. Allah razı olsun hocam.. ağlıyorum şu an sevincimden, sizin duanız benim için gerçekten çok önemli. beni mutlu ettiğiniz gibi Allah sizi mutlu etsin. Çok teşekkür ederim, çok..

      2. Selamaleykum hocam bende simdi dulari okudum gordum yapacam allahim kabul etsin benimde esimle oglumla sorunlarim cok benim icin bi dua varmi du edin bana cok zorda dardayim oglum madde bagimlisi yillardir cekiyoruz ben cocuklarim psikolojimiz bozuldu rica etsem dua edin ve hangi duayi varsa zikir cekiyim semra ben

        1. Değerli kardeşim, Allah yardımcınız olsun. Sitemizde sıkıntı duaları bölümü mevcuttur. Oradan size uygun bir duayı okumanızı tavsiye ederiz. Allah dualarınızı kabul eylesin.

  7. Hocam ben kendime göre bol dua etmiş biriyim. Tam dualarım kabul oluyor derken birileri engel oluyor işlerime. Bunu gözümün önünde yapıyorlar ve ben ne kadar uğraşsam da engel olamıyorum. Ailem beni defalarca evden kovdu, En son dün beni intihara teşvik ettiler, öyle zor durumdayım.. ölmüyorsun, gitmiyorsun madem atla da kurtulalım dedi ısrarla kardeşim.. nasıl anlatsam bilemiyorum.. zikir ve duaları yapmayı yine çok istiyorum ama yapamıyorum. Gücüm kalmadı.. Lütfen bana bir tavsiye verin, her türlü yardıma ihtiyacım var. Lütfen hocam lütfen

    1. Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Şunu da unutmayın; intihar dinimizce yasaklanmıştır. Bu bir imtihandır. Sizin yapmanız gereken, her türlü zorluğa rağmen Allah’a sığınmak. Sitemizdeki zikirleri muhakkak yapın. Önce tövbe ederek başlayın. İnancınızı yitirmediğiniz ve isyan etmediğiniz sürece Allah kullarına yardım eder. O asla zulmetmez. Allah sabredenlerle birliktedir.

  8. Bütün dertleri ve sıkıntıları en ince ayrıntısına ve detayına kadar yazmak zorundamıyız. Şu an büyük iki tane sıkıntım var onları detayları yazıp yakma işlemi yapsam Ayetel Kürsi okusam olur mu acaba.
    Saygılar…

      1. Merhaba hocam ben 3 yildir tersliklerle ugrasiyorum daha onceden heyatim gulustan diyildi ama 3 yildir sanki cehennem yasiyorum hic bir sey yolunda gitmiyor sagligimla elakali doktora gidiyorum her sey yan tesr yapiyor simdi berbad durumdam butun gunu zikirlerimi tovbelerimi yapiyorum ne yapacagimi sasdim sanki doktora benden once birisi gifiyorda bunu soyle yap azab ceksin diyor.

  9. İyi geceler hocam sizden allah rızası için bir isteğim olacak benm 16 yaşında kızım kaçtı aylarca göstermediler kızımı hoca hoca gezdirdiler benm kızımın azını ayağını bağlamışlar birde bizden sogutmuslar kızım bizi seviyor ama bir türlü onların sözünden çıkamıyor kocası cinlere karışmış kendi dedikleri ve ayda iki sefer hastalanıyor ve annesine babasına etrafa ve kızıma zarar veriyor ama kızım hala çekiyor çok sopalar yedi şu an 18 yaşında ve ben kızımın çektikleri yüzünden kızımın hasretinden 2 anju bir kapalı kalp ameliyatı geçirdim beynimde pirtilar var vertigo hastalığı oldum içim yanıyor her gün korkuyla yaşıyorum kızımın başına birşey gelecek korkusuyla en büyük dileğim kızım torunlarım ordan kurtulsun evlat o kadar zor birşey ki kızıma birşey oldum bunu hissediyorum kalbim yanıyor allah rızası için kızımı nasıl kurtara bilirim bana yardım edin inşallah görür ve bir cevap alırım lütfen bana yardım edin

  10. Ben yazmaya kalksam 10 gunde anca yazarim ya.çok üsengecim parça parça yazarım olurmu ki?:)

  11. hocam ben dertlerimi iki üç gün içinde yazabildim olurmu acaba cvp verirseniz sevinirim

  12. Hocam yazdığımız kağıtları gündüz
    Üstümüzde taşısak gece yatarken yastigimizin altına koysak olurmu gündüz ben evde yokken biri görmesin diye

      1. Hocam allah yardımcınız olsun cidden burada büyü ile alakasız bir uygulama var ama hala bu sorularin yogunligu ilginc

  13. S.aleyküm hocam bu uygulamayı yatacağım zaman yatakta yapabilirmiyim yoksa bir seccade üstündemi yapacaz ? ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.

  14. sır diyorsun .. yazılan sayfalaradan bahsediyorsun. eger sır yazıp yakıp atmaksa hikaye ile uyuşmuyor. kişi dertlerini yazmış diğer kişide okuduğuna göre yazılıp yakılıp atılan birşey yok.. insanları yanlış etkiliyorsun aklı sıra umut vermiş oluyorsun.

    1. Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Yakılan kağıttaki yazılar değil, anılar yazılmış.

  15. Benim annem yastığı kaldırırken kağıt düştü annemde gördü. Uygulama bozulduğuna göre baştanmı yapmam gerekiyor??

        1. 4 türlü uygulama vardır. Yakmak, toprağa gömmek, yüksek yere asmak ve suya atmak. Bu da suya atmalı bir uygulamalıydı. Aynı etkiyi yapmayabilir. Bu biraz da sizin enerjinize kalmış.

          1. ALLAH razı olsun hocam yardımlarınız dualarimiz için hic biryerde olamyan dualari paylasiyosunuz hocam. inşallah aynı etki olir

  16. HOCAM ALLAHIN VE RESULUN SELAMI VE BEREKETİ UZERİNİZE OLSUN HOCAM BİZİM BURDA GÖL DERE DENİZ YOK BİR ÖNERİNİZ VARSA SÖYLERMİSİNİZ.

    1. Su ile yapılan bir uygulama. Su buluncaya kadar bekletin. Hiç bulamazsanız o zaman mecburen gömmek zorundasınız.

  17. Gunlugu ve yazilan yazilari merak ettim fotografini paylasir misin 1927 cok eski. Tesekkurler

    1. Allah’a hamd olsun, ben faydasını gördüm. Hocam facebook sayfamda da paylaştım. Diğer kardeşlerimiz de faydalansın.

        1. Şükürler olsun faydasını gördüm. Bu uygulamanın yanında diğer paylaşımlardaki duaları da yaptım. İnşallah siz de faydasını görürsünüz.

  18. hAkikaten mal dolu ya, yada okuyanlari mal yerine koyuyorlar. Yorumlar kafa yedirtici, Allah sabir versin admine

  19. Acaba ille kabus gecesi mi olacak yoksa normal rüyada da olurmu yada hiç rüya görmesek olurmu lütfen sorularımı teker teker cevaplayın sizden allah razı olsun

  20. Peki duayı yapdık 7 gun 8. Gun akaradamı suya atın yazmısdınız 8.gun degıldı baska gun atsak olurmu

  21. İyi günler herşey tamam da deniz göl dere yok bir önerimiz var mı başka nasıl olur

  22. Selam ben bunu yapmak istiyorum ama benim bulunduğum yerde göl nehir yada deniz yok kavanozu başka nereye atmam gerek peki çöpe atsam olmuyor mu

      1. Hocam nöbetli çalıştığım için her gün evde yatmıyorum. Kağıdı nöbet tuttuğum yerde ki yastığın altına koysam faydası olur mu? Ya da evde olmasam dahi evdeki yastığın altında mı kalmalı hep?

        1. Önemli olan yattığınız yerde olmasıdır. Nöbetli çalışıyorsanız mecburen yanınıza almanız gerekecek.

      2. Namaz abdesti mi almalıyız hocam anlamadım . Kusurumuza bakmayın bu arada. Baya bi soru soran var da. Allah yardımcınız olsun

  23. hocam ben annemler öğrenmesin diye yatarken yastığımın astına koyuyorum kağıtları sürekli mi durması lazım (2 gündür yapıyorum kabus görüyorum)

  24. Merhaba hocam ben bu uygulamayi yaptım ancak şişenin agzi çok dar olduğu için sisenin içinde yakamadim başka bi yerde yaktım ancak şişeye külleri almak zor olduğu için su ile birlikte şişeye kattim bide kağıt i yakmak çok zor oldu kolanya ile yaktım sizce bi sorun olur mu

  25. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz, dua sadece kazayı önlüyor…Tecrübeyle sabittir!

  26. Selamün aleyküm ben yurt dışında evliyim tr deki gibi bina kapıcılığına benzer işi var eşimin ama sıkıntım şu btn temizlik ve diğer işleri bwn yapıyorum ama iş sözleşmesi eşimin adına olduğu için ben para alamıyorum ve eşimde bana hakkım olanı vermiyor sana işi yapmassan sana bakmak zorunda değilim diyor çocuğum var gidecek yerimde yok bana hayırlı bir iş için dua yazarmısınız bide hakkımı ona helal etmiyorum sonuçu ne olur onun için teşekkür ederim ALLAHA EMANET OLUN

  27. Selamun aleykum,sayfanizda baktim ama saç icin bisi goremedim,size yazmak istedim sac dokulmesini engellemek icin,saclari gurlestirmek icin bir dua veya esma varmi,bu sac dokulmesi cidden psikolejimi bozuyo.saclarim zaten kucuklukten beri seyrek ve 2-3 yildir dokuluyo,yasim daha kucuk olmasina ragmen bu sıkıntım boyle bir derdim var,Allah sıkıntımi derdimi giderenden razi olsun,selametle

    1. Yaptiginizi söylemeyin ama tavsiye edebilirsiniz. Cok fazla arkadasimiz faydasini gördü. Bazi arkadaslarimiz yaptiklarini anlatinca ektisini kaybettiler. O yüzden sadece tavsiye amacli söyleyin.

  28. Sevgili hocam ben bu duayı ilk gördüğümde arkadaşıma da söyledim ve aynı gün ikimiz başladık ve aileme de söyledim yapıyorum diye ayrıca ilk iki gün korkunç rüya gördüm ama değer günler öyle korkmadım acaba bu duanın sonuna gelmelimiyim yoksa baştan mi yapmalıyım daha sonuna gelmedim

        1. Yanlış telafuz etmişiz. Düzeltme için teşekkür ederiz. Elbette Sure değil Bakara Suresi’nin Ayet-i Kerimeleridir.

  29. Allahın ayetini yakarsanız hiçbirşey sahibi olamazsınız ben böyle şeylere inanmak vede inanmamanizi tavsiye ederim arkadaşlar

  30. aktif ve verimli paylasim yapip sorulara cevap veriyorsunuz ama özel sorularınızı mail atın diyorsunuz da dönüş yapmıyorsunuz soru sordum yardımcı olur musunuz dedim hiç umursamadınız lütfen Allah rızası için mailime dönüş yapar mısınız.

  31. Tesekur hocam. Allah razi olsun. Amin. Hocam sizden kusleri barisdirmak icin dua soylemisdim rica ediyorum o duayi sitrnize yerlesdiresiniz.

  32. Selam hocam. Ben bir az geç anliyorum. Simdi tum detlerimi sıkintilarimi kagita yazacam. 7gun her gun 41 kere Ayetel kursi okuyup kagita ufleyecem.
    Hocam şimdi ben bu kagita her gun okuyup basimin altina koyacam. 7gun tamam oldum 8ci gun kavanozda yandirib denize atacam.

  33. O çok etkili dua var birtane yazmamışsınız kötü niyetle kullananlar var diye buna ihtiyacım var benim nasıl öğrencem lütfen yardımcı olun

  34. merhaba yazılanları yaptim ancak suya atar atmaz kavanoz kırıldı kavanozun ne şekilde kırıldığını sudan göremedim ama atar atmaz kırıldı bir sıkıntı yaratır mi yani demem o ki külleri suya atın denme mis ama benim kavanoz hemen kırılıp külleri suya bıraktı..

      1. size 2 kere mail attım ama dönüş yapmadınız bi şekilde görüşebilir miyiz yardımcı olursanız hayat boyu duaciniz olucam etrafımız da bilgili yardımcı olacak birini bulamadik siteye ve yorumlara baktığım kadarıyla sizin bilginizin bize yardımcı olacağını düşündüm

  35. Hocam merhaba,ben bu duanın yakma ve su olan bir yere dökme kısmını bir arkadaşımın yardımıyla yapsam,yani kısmen ona anlatsam duanın sırrı bozulmuş olur mu,tek başıma mı yapmalıyım,kimse bilmemeli mi

  36. hocam arkadaşımın annesi yastığın altından kağıtları bulmuş, ama okumamış o da hemen alıp yastığın altına yeniden koymuş, uygulama bozulmuş mudur? yeniden baştan yapması mı lazım?

      1. evli biri bunu nasıl yapacak ? eşimiz; ne olduğunu bilmese de, dokunma desende gördüğü zaman bozuluyor mu?

  37. Hocam 22yaşında oglum asi sinirli fevri çıkışları var söz dinlemiyo iş de gitmek istemiyor yalan konuşmaya başladı Allahrızası için bi çare

  38. Selamın aleyküm hocam peki 41 ayetel kürsiyi 1 kerede mi okuyacağız yoksa gün içinde toplam 41 kere okusak bi mahsururu olur mu? Birde hocam sıkıntıların yanına ilaveten dilek veya dualarımızda yazıla bilir mi yoksa sadece sıkıntılar mı ? Teşekkürler..

      1. Hocam istemediğim biriyle evlendirmeye calistiriyorlar amaben.istemiyorum vakit cok az ne olur yardim edin bana bi akil verin ne yapmaam lazım..

        1. Dua her şeyin anahtarıdır ama Allah da insana akıl vermiştir. Bunun için istemiyorum demeniz yeterlidir. Eğer aileniz zorluyorsa o zaman şikayett bulunmalısınız.

  39. ben de merak ettim cam kavanoza koymadan küller atılsa olur mu bir de 7 gün aynı saatte mi okumak lazım ayet-el kürsiyi

    1. Ayni saatte olmasinin geregi yok ama, cam kavanoz olsa iyi olur. Uygulama ne kadar eksiksiz olursa, tesiri o denli etkili olur.

  40. tüm dertlerimi, kederlerimi,yazdim ama dileklerimide yaziyordum sonda dualarimida
    boyle yazmam sorun olurmu acaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: