Çakraları Açan Zikir

Çakraları Açan Zikir

Çakraları Açan ZikirGizli ilimleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bizlere konularla alakalı sorularınızı, konuların altındaki yorum kısmına yazabilirsiniz. Genel sorularınız varsa BURADAN yazabilirsiniz. Gelelim konumuza. Bu sefer sizlere uzak doğuluların olmazsa olmaz meditasyonlarının birinden bahsedeceğiz. İnsanda 7 tane enerji merkezi vardır. Bu merkezler arasında dönüş olması gerekiyor. Bizlere düşen bu merkezlerdeki enerjileri uyandırıp, daha sağlıklı yaşam sağlamak. Bu tüm hayatınıza etki edecektir. Ruhunuzla birlikte vücudunuz da dengelenmiş olacak. Daha mutlu, daha huzurlu, daha zinde ve daha enerjik olacaksınız.

Şimdi yapmanız gerekenleri anlatayım.

Bağdaş kurmuş şekilde oturunuz.
Niyet ediniz. Ya Allah ve Ya Nurullah esmalarıyla vücudumdaki tüm çakraları açacağım deyin.
3 Kere Kelime-i Şehadet getirin.
3 Kere Salavat getirin.
Kalp Zikri ile 1000 Kere Ya Allah deyin sonra yine
Kalp Zikri ile 1000 Kere Ya Nurullah deyin.

Bu zikri mümkün olduğu kadar gece ve kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bir yerde, düzenli olarak yapın. Zikir esnasında, soğuk terleme, vücutta terleme ve uyku gelme, esneme gibi durumlar olacaktır. Bunlar normaldir, çünkü çakralarınızın açıldığını gösterir. Ama çok kısa zamanda daha dinç ve enerjik vücudunuz olduğunu göreceksiniz.
Daha mutlu ve huzurlu yaşam için MucizeDua dan ayrılmayın…

NOT: Youtube kanalımıza BURADAN abone olmayı lütfen ihmal etmeyin.

Diğer havas uygulamaları ile alakalı paylaşımlarımızı da BURAYI tıklayarak inceleyebilirsiniz.

“Çakraları Açan Zikir” üzerine 34 yorum

  1. Hocam merhaba vücudumuz da bulunan tüm çakraları yani 7sinide aktif hale getirir mi? ve en az kaç gün yapmalıyız düzenli?

    1. Birçok kişi bundan faydalandı. Tüm çakraları açıldı. En az 21 gün aralıksız yapılması öneriliyor. Süreyi uzatırsanız zarar olmaz, aksine faydalı da olur.

      1. Hocam aklıma takıldı neredeyse çok uzun zamandır dualarım kabul olmuyor bunun az da olsa bir miktarda olsa çakraların kapalı olmasıyla ilişkisi olabilir mi?

        1. Dua kabul olmama diye bir şey yoktur. Her şeyin vakti ve zamanı vardır. Siz duanızın ne zaman ya da hangi şekilde kabul olacağını bilemezsiniz.

  2. Hocam , bu zikir esnasında …Ayaklarım cıdi şekilde uyuşuyor -Kalkamıyorum , kalksam dengede duramama hisi oluyor ….
    İçimden desvam etmek geliyor , ama beni bu durum engeliyor …..

    1. Uygulamaya başlamadan evvel, sitemizdeki korunma dualarını yapın. Daha sonra tekrar deneyin. Eğer değişen bir şey olmazsa bu zikri bırakın. Ama şimdiye kadar bunu uygulayan kişilerden bu tarz bir şikayet almadık.

    1. Aslında bunu kişi ister istemez fark eder. Enerjinizin yükseldiğini ister istemez hissedersiniz. Algınız değişir vs vs. Bunlar anlayabileceğiniz en basit tepkilerdir.

  3. Ya ben yapmak istiyordumda ama işte 3harifliler falan ise karışınca yapmam eyerki Allah onları görmemizi istemiyorsa neden kanuna karşı gelmeliyiz ki bence dogru bişey değil ya

    1. Merhaba. Yazını okudum ve üç harifliler istesekde istemesekde heryerdedirler onlar vardiye okumamazlık yapma sakın. Birde bunlardan önce bir takım ön hazırlık yapmalısın yani sayıları atıyorum misal ya 3 defe her birini ya 5 veya 7 gibi dahada fazla yapabilirsin. Bunlar nelerdir= bir miktar tevbe, bir miktar subhannallah, bir miktar elhamdülillah, bir miktar Allahuekber, bir miktar La ilahe illallah , bir miktar La havle vela guvvete illa billayil aleyil azim, bir miktarda salavat getir.
      Ve okunacakları oku. Ayni zamanda çokca zikredersen zaten çakralar otamatik olarak çalışırlar. Allah şifa versin kardeşim

  4. Merhaba hocam
    Çakraları açmak için bu zikirler yeterli olurmu.
    Her gün düzenli olarak yapılmalı mı.

    Bunların dışında hızlandıracak birşeyler yapmak mümkün mü

    Tinus bezini aktifleştirmek için ne yapmak gerekiyor.

    1. Zikir çok etkili bir meditasyondur. Bu zikirlerin düzenli olarak ilk başlarda yapılması gerekir. Farkındalığı yaşarsanız bu zikre ara verip, diğer zikirlere yönelebilirsiniz. Hangi zikir olacağını siz belirleyebilirsiniz. Sitemizde fazlasıyla yararlı zikirler mevcut.

  5. Hocam merhaba çakralari açarsak ruhani varlıkları kesin görür muyuz çoğu yerde cakralarinizi açmayın deniliyor siz bu konuda ne dusunuyorsunuz

    1. Çoğu yerde yazılanlara itibar etmeyin. Binlerce insan uyguladı ve uyguluyor. Sorun yaşayan olmadı. O kadar kolay değil bu işler.

  6. Hocam çakralari açmak aylar sürermiş. İlk okumadan hiç birşey olmadı doğrumu lütfen cevap yazın ihtiyacım var

  7. Çakarları açmak zaman alır kapatmak ömür alır diyorsunuz. Birde gördüğümüz cinler aileme ve bana musallat olur mu. Yani tehlikeli bir şeyle karsilasirmiyim. Yapmayı istiyorum. Ama cinleri görmek biraz ürpertici

    1. Allah-u Teala’nın bilinen ve bilinmeyen 3000 kadar sıfatı mevcuttur. Bu da onlardan biridir.

  8. Cakra niz açıldığı zaman ruhani varlikliklardan korkmayın çünkü cinleri ve şeytanları görmek memek için arada bir engel yok açmak biraz zaman alır cakra yi kapatmak ise bir omur

  9. selamün aleyküm.peki ilk seferde açılırmı bu çakralar hepsi birdenmi açılır yoksa tek tekmi açılır önemli olan gecemi yapmak. gündüz vakti evde tek olduğumuz zamanlarda falan yapabiliyor muyuz ve bide önemli olan Allah’ı zikretmek peki ama bu zikirleri getirirken ilk seferde açılırmı Allah ın izniyle yoksa belirsizmi ne zaman açılacağı.

  10. hocam ben çok okuyorum ama tam sayı yapmıyorum etkisi varda fark etmiyormuyum yoksa yokmu doğa üstü güç olsun istiyorum

  11. selamün aleyküm çok güzel uygulama hemen yapmak istiyorum kaç gün yapmamız gerekiyo nekadar devam edicem acil cevap bekliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Bunu Paylaş kısmından paylaşabilirsiniz!!!
%d blogcu bunu beğendi: